برای مشاوره با مشاوران گروه الومشاوره
از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر با شماره زیر تماس بگیرید
9099072958
پاسخگویی از 9 صبح تا 9 شب حتی ایام تعطیل
بدون شک اغلب دانش آموختگان مقطع کارشناسی ارشد ، تمایل به ادامه تحصیل خود در مقطع دکتری (PHD)داشته و قصد دارند در مسیر تکمیل کردن تحصیلات خود قدم بردارند. این داوطلبان با شرکت در آزمون برگزار شده از سوی سازمان سنجش می بایست نمرات قابل قبولی را کسب کرده تا بتوانند در صورت مجاز شدن به انتخاب رشته که یکی از حساس ترین مرحله از مراحل برگزاری ازمون می باشد، موفق شوند. باتوجه به تماس های بسیار از سوی داوطلبان آزمون دکتری ۹۹ با مرکز الو مشاوره ، تصمیم گرفتیم در این مقاله به زمان برگزاری این آزمون و زمان انتخاب رشته و کارنامه آزمون دکتری بپردازیم.
زمان ثبت نام در آزمون دکتری ۹۹
همانطور که می دانید ، مجری و برگزار کننده آزمون دکتری تخصصی ، سازمان سنجش کشور می باشد ، بنابراین ثبت نام در این مقطع تحصیلی از سامانه اطلاع رسانی سازمان سنجش خواهد بود. با توجه به روال سال های گذشته ،زمان ثبت نام در این آزمون برای داوطلبان ،معمولا از دهه اول آذر ماه شروع شده و تا ۶ الی ۷ روز ادامه خواهد داشت. بنابراین لازم است داوطلبان در بازه زمانی مقرر شده از سوی سازمان به ثبت نام در ازمون اقدام نمایند. بسیاری از داوطلبان در روند ثبت نام در این آزمون ،دچار بروز خطاهایی از سامانه سازمان سنجش شده و روند ثبت نام را با مشکل روبه رو می کند . لذا داوطلبانی که با این مشکلات مواجه شدند ، می توانند با مشاوران الو مشاوره تماس حاصل نمایند.
زمان برگزاری آزمون دکتری تخصصی
طبق روال هر ساله این ازمون در هفته اول اسفند ماه برگزار می شود لیکن براساس پیش بینی مرکز الو مشاوره زمان برگزاری این آزمون در ۲ اسفند ماه خواهد بود. در صورتی که اطلاعات جدیدی از سوی سازمان سنجش در خصوص زمان برگزاری آزمون منتشر شود ، مطالب این صفحه به روز رسانی خواهد شد.
زمان انتخاب رشته دکتری ۹۹
پس از برگزاری آزمون دکتری ، داوطلبان در انتظار انتشار نتایج اولیه آزمون از طرف سازمان سنجش خواهند بود که این نتایج در قالب کارنامه اولیه بر روی صفحه اطلاع رسانی سازمان سنجش قرار خواهد گرفت. طبق روال سال های گذشته ، نتایج آزمون معمولا در ۲۷ فروردین ماه اعلام می شود ، لذا پیش بینی می شود در سال ۹۹ نیز نتایج آزمون در هفته آخر فروردین ماه بر روی حساب کاربری داوطلب نمایش داده شود.
در پی اعلام نتایج اولیه ، دفترچه انتخاب رشته های تحصیلی آزمون ورودی دوره دکتری ph.D ( نیمه متمرکز) بر روی سامانه سازمان سنجش قرار گرفته و داوطلبان قادر خواهند بود در صورتی که مجاز به انتخاب رشته شدند، در بازه زمانی نیمه اول اردیبهشت تا یک هفته پس از آن ، نسبت به انتخاب رشته خود اقدام نمایند. داوطلبان آزمون دکتری می توانند با مراجعه به دفترچه انتخاب رشته که شامل رشته ها، ظرفیت و رشته محل های متفاوت است، به انتخاب رشته محل های دوره های روزانه، نوبت دوم، پردیس های خودگردان،غیرانتفاعی و پیام نور بپردازند. داوطلب برای انتخاب رشته می بایست به پایگاه اطلاع رسانی sanjesh.org مراجعه نموده و پس از وارد کردن اطلاعات خود به دو طریق زیر، قادر خواهد بود برای انتخاب رشته اقدام نماید.
- شماره داوطلبی + نام + نام خانوادگی + شماره شناسنامه + سال تولد
- شماره پرونده + شماره شناسنامه
لازم به ذکر است طبق سال های گذشته پس از اتمام انتخاب رشته، زمانی برای تمدید انتخاب رشته نیز در نظر گرفته می شود که این موضوع سبب آن می شود افرادی که از انتخاب رشته جامانده اند، فرصتی برای انتخاب رشته خود داشته باشند.
برای انتخاب رشته آزمون دکتری چه نکاتی را در نظر بگیریم؟
به جرئت می توان گفت ، اغلب داوطلبان آزمون دکتری از اهمیت و حساسیت این انتخاب رشته مطلع هستند و می دانند که برای موفقیت در این آزمون می بایست انتخاب رشته درست و دقیقی را داشته باشند. می توان اشاره کرد تعدادی از متقاضیان برای این آزمون به دلیل انتخاب رشته نادرست ، شرکت در این آزمون را چندین بار تجربه کرده و متاسفانه نتیجه مطلوب را دریافت نکرده اند.
- پس از انتشار دفترچه معمولا اصلاحات دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون ورودی دکتری بر روی سامانه سازمان سنجش قرار خواهد گرفت. داوطلبان جهت انتخاب صحیح ، این دفترچه را نیز بادقت مطالعه نمایند.
- داوطلب در صورت مجاز بودن قادر به انتخاب ۵۰ کد رشته محل خواهد بود.
- لیست رشته های انتخابی خود را می بایست با با اولویت بندی دقیق و صحیح به ثبت برساند.
- به دلیل ظرفیت کم دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی داوطلب لازم است نهایت دقت را به کار ببرد.
- متقاضی صرفا نباید به نمره آزمون درج شده در کارنامه اولیه خود اکتفا نماید. بسیاری از داوطلبان از آنجایی که نمره قبولی عالی را در کارنامه خود به ثبت رسانده اند، دانشگاه هایی را مدنظر خود قرار می دهند که مدارج عالی تری نسبت به سایر دانشگاه ها دارند. همین موضوع سبب می شود از ثبت کدرشته محل هایی با مدارج پایین تر خودداری نمایند. لذا این داوطلبان شانس پذیرش خود را کاهش داده و حتی ممکن است به دلیل کم بودن ظرفیت ، حتی با وجود نمره عالی ، در هیچ کدرشته محلی پذیرفته نشوند.
- پس از اتمام انتخاب رشته، داوطلب باید توجه داشته باشد که کد ۱۵رقمی موجود در پایان انتخاب رشته را دریافت نماید که این کد نشان دهنده ی ثبت و تایید انتخاب رشته داوطلب می باشد.
تعداد زیادی از داوطلبان به دلیل انتخاب رشته نا آگاهانه یک سال از مسیر خود دور شده اند، لذا در صورتی که شما قصد قبولی در سال جاری را دارید می توانید با مشاوران الو مشاوره بهترین انتخاب در این زمینه را داشته باشید.
برای مشاوره با مشاوران گروه الومشاوره
از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر با شماره زیر تماس بگیرید
9099072958
پاسخگویی از 9 صبح تا 9 شب حتی ایام تعطیل
- ۹۸/۰۲/۲۹