برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ثبت نام کنکور دکتری ۹۹
با مشاوران گروه الومشاوره از تلفن ثابت بدون کد و صفر با شماره زیر تماس بگیرید
9099072958
پاسخگویی از 9 صبح تا 9 شب حتی ایام تعطیل
پذیرش در مقطع دکترای تخصصی با شرکت در آزمونی تحت عنوان آزمون دکتری سراسری که هر ساله صورت هماهنگ و کشوری توسط سازمان سنجش آموزش کشور برگزار میشود ، امکان پذیر است. از شرایط شرکت آزمون دکترای تخصصی دارا بودن مدرک کارشناسی ارشد یا مدرک دکتری حرفه ای و یا اشتغال به تحصیل در سال آخرین این مقاطع تحصیلی می باشد اما دارا بودن این مدارک تحصیلی شرط کافی برای پذیرش در مقطع دکترای تخصصی نمی باشد.
به بیان دیگر در مقطع دکتری پذیرش دانشجو به صورت نیمه متمرکز انجام می گیرد و این به آن معناست که داوطلبانی که در این آزمون شرکت میکنند چنانچه نمره لازم را به دست آورند ، باید در مرحله مصاحبه نیز صلاحیت های لازم را به دست بیاورند تا پذیرش آنها نهایی شود.
زمان ثبت نام آزمون دکتری تخصصی ۹۹
در چند سال گذشته کنکور دکتری دانشگاه آزاد حذف شده است و در این دانشگاه آزمون مجزایی برای پذیرش دانشجو در مقطع دکترای تخصصی برگزار نمی شود و داوطلبانی که تمایل به انتخاب رشته در دانشگاه آزاد دارند باید در همان آزمون دکتری سراسری شرکت نماید. زمان برگزاری آزمون دکتری سراسری در سال جاری روز جمعه به تاریخ ۹ اسفند ماه می باشد و داوطلبانی که قصد حضور در این آزمون را دارند باید در ابتدا ثبت نام اینترنتی خود را انجام دهند . زمان ثبت نام آزمون دکتری از تاریخ ششم الی دوازدهم آذرماه می باشد و نحوه ثبت نام نیز به صورت اینترنتی و از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور انجام میشود. داوطلبان با انجام ثبتنام این آزمون می توانند انتخاب رشته در دانشگاه های روزانه ، نوبت دوم ، غیرانتفاعی ، پیام نور ، پردیس خودگردان و دانشگاه آزاد را انجام دهند.
نحوه ثبت نام آزمون دکتری سراسری و آزاد ۹۹
نحوه ثبت نام آزمون دکتری به صورت اینترنتی و طبق مراحل زیر می باشد :
- در ابتدا فایل عکس اسکنشده خود را بر اساس توضیحات مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون دکتری آماده کنید.
- مدارک ثبت نام آزمون دکتری و اطلاعات مورد نیاز جهت ثبتنام را که در دفترچه قید شده است را نیز تهیه کنید.
- برای ثبت نام آزمون دکتری ۹۹ سراسری و نیز دانشگاه آزاد لازم باید به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه کنید.
- با انتخاب گزینه “ثبت نام آزمون ورودی دوره دکتری ۹۹″ در سایت سازمان سنجش به سامانه ثبت نام این آزمون هدایت خواهید شد
- با وارد شدن یه صفحه ثبت نام ، کلیه تذکرات دا مطالعه کنید و سپس بر روی گزینه «تأیید و ادامه» کلیک نمایید.
- در صفحه «ثبت نام جدید» جهت ادامه مراحل نیاز به خرید کارت اعتباری ثبت نام دارید و برای این منظور از منوی سمت راست بر روی گزینه “خرید کارت” کلیک کنید.
- در مرحله بعد با انتخاب گزینه “سریال ثبت نام دکتری ۹۹″ و همچنین کلیک بر روی گزینه «تأیید و ادامه» وارد صفحهای می شوید که لازم است مشخصات خود را به صورت دقیق وارد نمایید.
- با وارد کردن مشخصات و انتخاب درگاه بانک به صفحه پرداخت الکترونیک میروید. در این صفحه با وارد کردن اطلاعات کارت بانکی هزینه ثبت نام آزمون دکتری ۹۹ از حساب شما کسر شده و شماره سریال ثبت نام به شما ارائه می شود.
- به صفحه ثبت نام کنکور دکتری ۹۹ بازگردید و با وارد کردن شماره سریال ثبت نام و کد امنیتی ، مراحل ثبت نام را آغاز کنید.
- پس از بارگذاری عکس در این صفحه میتوانید بر روی گزینه «تأیید و ادامه» کلیک کنید.
- در این مرحله باید نسبت به وارد کردن کلیه اطلاعات خواستهشده به صورت دقیق اقدام کنید.
برای دسترسی به اطلاعاتی همانند کد محل تولد ، کد محل صدور شناسنامه ، کد رشته امتحانی ، کد رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی/کارشناسی ارشد و کد موسسه محل اخذ مدرک کارشناسی/کارشناسی ارشد و موارد مشابه بر روی گزینه اطلاعات بیشتر که جلوی هر کادر مشخص شده است کلیک کنید تا کد موردنظر خود را بیابید.
- پس از تکمیل فرم و تایید نهایی ، کدپیگیری ۱۶ رقمی و شماره پرونده ۶ رقمی به شما ارائه می شود که لازم است از آن پرینت تهیه کنید.
شرایط ثبت نام کنکور دکتری ۹۹
شرایط ثبت نام آزمون دکتری تخصصی به شرح زیر می باشند :
- داوطلبان باید دارای مدرک کارشناسی ارشد و یا دکترای حرفه ای بوده و یا اشتغال به تحصیل در سال آخر کارشناسی ارشد یا دکتری حرفه ای داشته باشند.
- فضلا و طلاب حوزه های علمیه که مدرک آن ها توسط یکی از حوزه های علمیه قم یا خراسان صادر گردیده است و دوره ی سطح سه خود را گذرانده اند یا حداکثر تا تاریخ ۹۹/۶/۳۱ فارغ التحصیل شوند در این صورت می توانند ، در یکی از رشته های گروه علوم انسانی شرکت کنند.
- داوطلبان دانشجوی مقطع دکتری در صورت عدم انصراف از تحصیل تا پایان مهلت ثبت نام کنکور دکتری ۹۹ ، مجاز به ثبت نام در این آزمون نمی باشند.
- پذیرفته شدگان نهایی در دوره های روزانه آزمون دکتری سال ۹۸ ، حتی در صورت عدم ثبت نام یا انصراف از رشته پذیرفته شده ، مجاز به ثبت نام و شرکت در آزمون دکتری سال ۹۹ نمی باشند.
- داوطلبانی که دانشجوی سال آخر مقطع کارشناسی ارشد و یا دکتری هستند و حداکثر تا تاریخ ۳۱ بهمن ماه ۹۸ فارغ التحصیل می شوند، در هنگام دریافت کارت ورود به جلسه باید معدل فارغ التحصیلی خود را وارد کنند.
- دانشجویانی که تا تاریخ ۳۱ شهریور ۹۹ فارغ التحصیل می شوند باید در هنگام دریافت کارت ورود به جلسه آزمون دکتری میانگین نمرات واحد های درسی گذرانده شده خود را وارد نمایند.
- سپردن تعهد خدمت توسط پذیرفته شدگان دوره روزانه برابر طول مدت تحصیل دکتری
- متناسب بودن رشته امتحانی انتخاب شده داوطلب با رشته تحصیلی در دوره ی کارشناسی ارشد یا دکتری حرفه ای.
- متقاضیانی که معدل آن ها کمتر از ۱۴ می باشد حق ثبت نام و شرکت در آزمون دکتری ۹۹ را ندارند.
شرایط نظام وظیفه داوطلبان آقا
دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون دکتری ۹۹
مهم ترین نکات برای شرکت در آزمون دکتری در این مطلب ارائه شد اما می توانید برای اطلاع ا ز جزئیات بیشتر دفترچه راهنمای ثبت نام دکتری را دانلود و مطالعه کنید.
دفترچه ثبت نام آزمون دکتری |
(جهت دانلود بر روی لینک کلیک کنید.) |
دفترچه ثبت نام آزمون دکتری ۹۹ (به محض انتشار ، لینک فوق فعال می شود.) |
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ثبت نام کنکور دکتری ۹۹
با مشاوران گروه الومشاوره از تلفن ثابت بدون کد و صفر با شماره زیر تماس بگیرید
9099072958
پاسخگویی از 9 صبح تا 9 شب حتی ایام تعطیل
شما می توانید در قسمت دیدگاه سوالات خود را با مشاوران ما درمیان بگذارید …
منبع: ثبت نام کنکور دکتری ۹۹
شرایط نقل و انتقالات و میهمانی دانشجویان پزشکی - آیا خرید صندلی پزشکی دانشگاه پردیس خودگردان امکان پذیر است؟ - معرفی رشته های پیراپزشکی بدون کنکور - شرایط پذیرش دانشگاه فرهنگیان - نحوه و ثبت ارسال درخواست در سایت سازمان سنجش - ثبت نام بورسیه تحصیلی - شرایط و زمان بندی مصاحبه دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی - ثبت نام دانشگاه بقیه الله - شرایط رشته های پیراپزشکی بدون آزمون کاردانی - راهنمای ثبت نام دانشگاه سراسری - دانشگاه افسری ارتش - کنکور سراسری زبان - کنکور سراسری تجربی - محرومیت از کنکور سراسری - کارت ورود به جلسه کنکور سراسری ۹۹ - تاثیر سهمیه ایثارگران ۵ درصدی در کنکور سراسری - محرومیت از کنکور سراسری - کنکور سراسری هنر - ثبت نام کنکور سراسری دانشگاه آزاد - دریافت کد ایثارگری ارتش و سپاه برای ثبت نام کنکور سراسری - نحوه دریافت شماره پرونده و داوطلبی کنکور سراسری - تاثیر سهمیه ایثارگران ۲۵ درصدی در کنکور سراسری - زمان تکمیل ظرفیت کنکور سراسری - آیا اعتراض به کنکور سراسری امکان پذیر است ؟ - زمان ثبت نام کنکور سراسری - کلید سوالات زبان - رشته های پزشکی بدون کنکور - جمع بندی کنکور رشته ریاضی - ثبت نام کنکور سراسری - جمع بندی کنکور سراسری رشته انسانی - دفترچه ثبت نام و انتخاب رشته بدون کنکور سراسری - جمع بندی کنکور رشته ریاضی - زمان انتخاب رشته بدون کنکور دانشگاه سراسری - کلید سوالات تجربی - زمان برگزاری کنکور سراسری - باجه های رفع نقص کنکور سراسری - راهنمای ثبت نام بدون کنکور دانشگاه سراسری - زمان اعلام نتایج کنکور سراسری - کلید سوالات ریاضی - شرایط ثبت نام رشته های بدون کنکور دانشگاه سراسری - کلید سوالات انسانی - معرفی رشته های بدون کنکور سراسری - زمان ثبت نام رشته های بدون کنکور دانشگاه سراسری - زمان ثبت نام رشته های بدون کنکور دانشگاه سراسری - نحوه اعتراض به نتایج کنکور سراسری - اعتراض به نتایج کنکور سراسری -
- ۹۸/۰۹/۰۱